Aandacht voor details binnen onze dienstverlening

Uw volledige boekhouding uitbesteden aan een betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een fullservice administratiekantoor dat de gehele boekhouding verzorgt? U kunt uw administratie of boekhouding uitbesteden aan onze specialisten van Practical. Zij nemen u graag de administratie uit handen en zorgen ervoor dat deze accuraat wordt verwerkt, gecontroleerd en waar nodig aangepast.

Administratie software: altijd en overal inzicht

Bij Practical maken we gebruik van cloudgebaseerde boekhoudsoftware. Bij ons kunt u tegen een vast maandbedrag uw financiële administratie uitbesteden aan één van onze accountants. Wij maken gebruik van intelligente boekhoudsoftware zoals Yuki, Exact of Twinfield. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw boekhouding veilig in de cloud staat.

De boekhoudgegevens in de software zijn altijd en overal toegankelijk. Hierdoor deelt u eenvoudig facturen en bonnen met onze professionals, die deze binnen 24 uur verwerken. Zo heeft u altijd real-time inzicht in uw cijfers en kunnen wij efficiënt controles uitvoeren en noodzakelijke aanpassingen doorvoeren. Door gebruik te maken van slimme boekhoudsoftware kunnen wij u proactief ondersteunen bij de groei van uw onderneming.

Gerelateerd aan ondernemersadvies

Groeit uw onderneming of wilt u processen efficiënter inrichten? Dat is geen probleem, Practical groeit gewoon met u mee. Ook voor jaarlijkse- en financiële audits en financiële controle kunt u bij Practical terecht

01

Bespaar veel tijd

Uw tijd als ondernemer is kostbaar. De tijd die u normaal gesproken aan administratie besteedt, kunt u besteden aan zaken die uw aandacht verdienen.

Geef de facturen en bonnen aan via je smartphone, e-mail, Dropbox of Google Drive en wij verwerken ze in de boekhouding. Je hoeft je niet meer te verdiepen in alle regels en wetten rondom de administratie.

02

Realtime inzicht in de financiën

Bij Practical werken we samen met jou als ondernemer via een online boekhoudplatform.

Hierdoor zien onze klanten altijd dezelfde gegevens als wij. Hierdoor heeft u realtime inzicht en weet u op ieder moment van de dag hoe het er financieel voor staat met uw onderneming.

03

Profiteer van belastingvoordelen

De wet- en regelgeving van de Belastingdienst verandert regelmatig.

Onze eigen belastingspecialisten hebben alle fiscale kennis in huis om al deze wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten te houden. Zo kunnen zij de beste keuzes maken voor uw onderneming.

04

Voorkom boetes

Bij Practical zijn we op de hoogte van alle wettelijke deadlines en weten we precies wanneer er iets moet gebeuren.

Doordat wij de administratie binnen 24 uur verwerken, zien wij direct wanneer er iets aandacht nodig heeft. Zo voorkomen wij dure boetes.

Vorige
Volgende

Financial Excellence wanneer nodig: Omarm realtime boekhouding met Visma/Yuki

Stap in de wereld van financiële inzichten wanneer je die nodig hebt met Visma/Yuki! Deze introductievideo laat de kracht van realtime boekhouden in een online wereld duidelijk zien. Ervaar gestroomlijnd financieel beheer, geautomatiseerde processen en directe inzichten die uw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen. Omarm de toekomst van premium en professionele financiële efficiëntie met Visma/Yuki

Video afspelen

Wat kunt u verwachten?

Online boekhouden met Practical gaat nog een stap verder: wij helpen u uw bedrijf te laten groeien met behulp van innovatieve boekhoudsoftware. Wij zorgen voor een nauwkeurige verwerking, controle en aanpassing van de boekhouding.

Realtime financieel dashboard
Persoonlijk contact
Advies
Alles online
Online facturatie
Integraties
Duurzaamheidsmonitor
Vast contact

Samen voor een transparante samenwerking

Effectief zakelijk financieel advies speelt een cruciale rol bij het faciliteren van geïnformeerde besluitvorming. Als ondernemer is het ontzettend waardevol om toegang te hebben tot een deskundige specialist. Bij Practical streven we ernaar de prestaties van uw onderneming te verbeteren door een uitgebreide boekhoudservice aan te bieden die niet alleen nauwgezet financieel beheer omvat, maar ook deskundig advies en begeleiding.

Wil je voorop blijven lopen? Wij staan klaar om u te helpen

Neem contact op met één van onze specialisten en laat al uw vragen beantwoorden.

Sr. Belastingadviseur

Thijs van Houten