Een partnerschap waarmee u verder komt

Salarisadministratie

Naast de boekhouding verzorgt ons team van Practical ook de loonadministratie. Onze professionals kunnen uw administratieve taken uit handen nemen en uw bedrijfsprocessen optimaliseren, waardoor u tijd vrijmaakt om u te concentreren op cruciale zaken.

Salarisadministratie: zelf doen of uitbesteden?

Fiscaal advies, verzorgd door een belastingadviseur, helpt uw onderneming bij alle aspecten van de fiscale wet- en regelgeving. Het wordt ook wel belastingadvies genoemd en geeft u de nodige informatie over belastingzaken. Omdat wetten en regels regelmatig veranderen, is het van cruciaal belang dat ondernemers zich proactief aanpassen om financiële problemen te voorkomen

Door te kiezen voor Practical nemen wij uw belastingzaken en BTW-aangiften volledig uit handen en ontzorgen wij u daarvan. Wij begrijpen dat u als ondernemer voor belangrijke keuzes staat. Daarom geven wij u, naast de afhandeling van uw administratie, ook fiscaal advies en helpen u weloverwogen beslissingen te nemen.

Nmbrs salarissoftware: voor online loonadministratie

Wanneer u ervoor kiest om de online salarisadministratie uit te besteden aan Practical, wordt uw administratie bijgehouden in de salarissoftware Nmbrs. Het grootste voordeel hiervan is dat alle gegevens van uw medewerkers altijd en overal toegankelijk zijn.

Zo houdt u inzicht in alle administratieve processen die hiermee gepaard gaan. Denk hierbij aan personeelsdossiers, salarisadministratie, verlofadministratie en declaraties.

De grote voordelen van Nmbrs zijn:

Gebruiksvriendelijk HR-systeem
Verlof, verzuim en declaraties worden eenvoudig geregistreerd
Mogelijkheid om rechten toe te kennen aan medewerkers om zelf kleine wijzigingen door te voeren via hun eigen login
Voer eenvoudig duidelijke rapporten uit
Voor zowel u als uw medewerkers altijd en overal te gebruiken via de Nmbrs app
Nmbrs is eenvoudig te integreren in uw boekhoudsoftware

Previous slide
Next slide

Waarom de salarisadministratie uitbesteden aan Practical?

Waarom zou u de salarisadministratie uitbesteden aan Practical? Practical is specialist als het gaat om administratie, BTW-aangiften en andere financiële zaken.

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan Practical brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

Of u nu een groot- of kleinschalig bedrijf heeft, bij Practical bestaan de loonadministratiekosten uitsluitend uit het aantal loonstroken dat door ons wordt verwerkt.

Video afspelen

Topresultaten behalen met juridisch advies van Practical

Voor ondernemers is het van cruciaal belang dat de geldende wet- en regelgeving wordt nageleefd. Dit vereist het gebruik van juridische documenten en contracten. Bij Practical werken we samen met diverse juridische dienstverleners om hierbij uitgebreide ondersteuning te bieden. Ons team is uitgerust om namens u een breed scala aan juridische documenten en contracten op te stellen.

Op zoek naar oplossingen?
Zoek niet verder

Neem contact op met één van onze specialisten en laat al uw vragen beantwoorden.

Salaris Specialist

Hugo van der Meer